• icon-menu-topbar
Word
donateur

Beschikbaar van 30 augustus t/m 4 september? Zin om een paar dagen de handen uit de mouwen te steken? De zomer op een mooie manier afsluiten? Word dan vrijwilliger tijdens Into The Great Wide Open. Meld je hier aan.

Wat kan een vrijwilliger verwachten?

  • Gratis toegang tot Into The Great Wide Open 2017

  • Een centrale plek op camping Stortemelk voor een tent

  • Ontbijt, lunch en diner op werkdagen

  • Een prachtig ITGWO-crewshirt

Wat wordt er verwacht van de vrijwilliger?

  • Beschikbaarheid van woensdag 30 augustus tot en met maandag 4 september 2017.

  • Bij aankomst op Vlieland moet er €25 euro voor de boottickets worden afgerekend.

  • Gemiddeld 3 dagen werken, met diensten van 6 tot 8 uur. Dit verschilt per functie.

Aanmelden via deze link (Aanmelden kan tot en met 28 juni 2017).

Functieomschrijvingen

Crewcatering: Houd je van koken? Dan is dit iets voor jou. Bij deze functie help je de kok met het bereiden van de gerechten voor de vrijwilligers en artiesten. Je staat dus lekker te kokkerellen met een gezellig team.

Bar: Achter de bar maak je veel van het festival mee. Maar zorg je vooral dat je de bezoekers snel het juiste drankje klaarzet en afrekent.

Ticketing: Als de gasten op het festival aankomen ben jij de eerste die ze zien. Je verwelkomt ze, scant hun tickets en schuift hen een bandje om de pols.

Toegang: Hier sta je aan de poort van de festivallocaties. Je controleert mensen op een bandje en drank en kunt ze verder wegwijs maken op het terrein.

Munten: Ben jij een ster in hoofdrekenen? Bij de muntenbalie verkoop je de munten die gebruikt kunnen worden voor eten en drinken op het festivalterrein.

Chauffeur: Als chauffeur breng je artiesten of spullen van A naar B. Met een busje rijd je dus zo het hele eiland over.

Flex: Kun je niet kiezen welke functie jou het leukste lijkt? Dan is dit iets voor jou. Als flexer ben je multi-inzetbaar waar dat nodig is. We houden het dus nog even spannend!

Kinderkunst: Bij de kinderkunst ondersteun je de locatiemanager en assisteer je bij het kunstprogramma voor de kinderen.

Kunstroute: Als vrijwilliger bij de kunstroute help je met het geven van informatie aan mensen die de kunstroute lopen en ondersteun je het team bij de kunstwerken.

Serviceteam: Dit is een hele afwisselende taak. Van het assisteren van locatiemanagers en het zicht houden op de fietsen tot het controleren van polsbandjes.

Informatiebalie: Bij de balie op het sportveld maak jij de bezoekers wegwijs over van alles en nog wat. Leuk en leerzaam, omdat je namelijk alles weet over het festival!

Opbouwen: Een paar dagen voor het festival begint zet jij al voet op het eiland om het festival op te gaan bouwen. Met een heel team timmer en klus je er dus op los om het festivalterrein tot leven te brengen.

Afbouwen: Na afloop van het festival zorg je er met een heel team voor dat alles weer lijkt op het oude. Tijdens het festival ben je vrij en na afloop bouw je het terrein af, met als hoogtepunt het breekfeest op de woensdagavond.

Productiekantoor: Hiervoor zoeken we snelle, precieze mensen die het leuk vinden om in het hart van waaruit het festival wordt georganiseerd samen met de crew op kantoor te werken. Denk aan taken als het verzorgen van de fietsenuitleen voor medewerkers, het uitgeven van porto’s en andere taken die de productie ondersteunen.

Crossloaden: Met deze taak help je in Harlingen de artiesten en hun spullen op de boot. Je bent maar een dag, en in sommige gevallen ook een nacht nodig. De resterende dagen van het festival ben je vrij. Een rijbewijs is een pré.

Glazenploeg: Zonder bekers geen bier, en dat kan natuurlijk niet. Met deze taak zorg je dat alle barren op het festival van genoeg schone bekers zijn voorzien.

Merchandise: Heb jij je verkooppraatjes paraat? Met deze functie sta jij in De Winkel alle leuke Into the Great Wide Open spullen te verkopen.