• icon-menu-topbar
Word
donateur

En of. Het meest actief zijn we op onze Twitter en Facebook. Online inluisteren kan via onze Spotify-lijst. Foto's met filter tijdens het festival: Instagram.

Wanneer vindt Into The Great Wide Open 2017 plaats?

Into The Great Wide Open 2017
De data van Into The Great Wide Open 2017 zijn: donderdag 31 augustus, vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september.

Here Comes The Summer 2017
Here Comes The Summer 2017 vond plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 april.
 

Wanneer wordt het programma bekend gemaakt?

De eerste namen van het programma zijn hier te vinden. 
In de aanloop naar het festival maken we uiteraard nog meer van het programma bekend. Nieuwe namen maken we bekend via onze website, nieuwsbriefTwitter en Facebook - dus houd ons op deze kanalen in de gaten. 

Wanneer start de kaartverkoop?

Into The Great Wide Open
Op zaterdag 21 januari 2017 om 10.00 uur startte de voorverkoop voor de negende editie van Into The Great Wide Open. De kaartverkoop ging uitsluitend via de website www.intothegreatwideopen.nl.
De tickets zijn uitverkocht. 

Tickets Into The Great Wide Open
Vanaf 18 jaar        €135,-
Van 4 t/m 17 jaar  €20,-

De data van Into The Great Wide Open 2017 zijn: donderdag 31 augustus, vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september.

Here Comes The Summer
Here Comes The Summer 2017 vond plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 april in en om De Bolder op Kampeerterrein Stortemelk. Goeie bands, een uitdagend kinderprogramma, wat te eten en te dansen. Zoals altijd in het voorjaar: klein, maar fijn.
Here Comes The Summer was uitverkocht.

Wat kosten de tickets?

Into The Great Wide Open
Op zaterdag 21 januari 2017 om 10.00 uur startte de voorverkoop voor de negende editie van Into The Great Wide Open. De kaartverkoop ging uitsluitend via de website www.intothegreatwideopen.nl. De tickets zijn uitverkocht. 

Tickets Into The Great Wide Open
Vanaf 18 jaar        €135,-
Van 4 t/m 17 jaar  €20,-

De data van Into The Great Wide Open 2017 zijn: donderdag 31 augustus, vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september.

Here Comes The Summer
Here Comes The Summer 2017 vond plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 april in en om De Bolder op Kampeerterrein Stortemelk. Goeie bands, een uitdagend kinderprogramma, wat te eten en te dansen. Zoals altijd in het voorjaar: klein, maar fijn. Stortemelk is dan uiteraard al geopend dus er zijn slaapplekken genoeg. 
Here Comes The Summer 2017 was uitverkocht.

Tickets Here Comes The Summer
Vanaf 18 jaar        €50,-
Van 4 t/m 17 jaar  €15,-

Ik heb kaartjes over, kan ik die verkopen?

Van 8 mei tot 1 augustus 2017 kun je overige, originele tickets voor Into The Great Wide Open 2017 aan te bieden aan ons. 
Vul hiervoor het ticketterugkoopformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de kaarten van je terug te kopen. 

Teruggekochte tickets verkopen wij opnieuw aan mensen die op de wachtlijst staan. Meer informatie over de wachtlijst vind je hier.

We bieden dit op deze manier aan om zwarthandel tegen te gaan en zodat iedereen zeker kan zijn van een geldig ticket. Er gelden wel een aantal spelregels, om het voor iedereen leuk te houden.

Ik heb me ingeschreven voor de wachtlijst. En nu?

Afwachten! 
Na je inschrijving voor de wachtlijst om kans te maken alsnog tickets voor Into The Great Wide Open 2017 te kunnen kopen, krijg je een bevestigingsmail van ons, maar niet direct. De wachtlijst wordt eerst gefilterd, alvorens je een mail krijgt met je positie. Daar kun je dus gerust op wachten.

Aan de beurt?
Zodra een of meerdere tickets vrijkomen, heeft diegene die bovenaan de wachtlijst staat de eerste mogelijkheid de tickets aan te schaffen.
Midden juni, midden juli en begin augustus worden vrijgekomen kaarten verdeeld onder de wachtlijsters.
Wanneer je aan de beurt bent ontvang je een ticketlink, op het e-mailadres dat je hebt opgegeven, waarmee je het aangeboden aantal tickets kunt aanschaffen. Je ontvangt hierbij ook een link om eventueel kindertickets te kopen. Let wel op: wanneer je aan de beurt bent, heb je een beperkte periode de tijd om de tickets aan te schaffen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 
De nieuwe kaarten worden op naam verkocht. Neem je legitimatiebewijs dus sowieso mee naar Into The Great Wide Open. Doorverkoop is niet toegestaan. 

Kosten 
Voor een volwassenticket betaal je €135,- excl. servicekosten, bootreis en accommodatie. Vanwege de extra administratieve handelingen vragen we iets meer servicekosten dan bij de normale verkoop.
De servicekosten zullen nu € 3,- per ticket bedragen in plaats van € 2,-.

We bieden dit op deze manier aan om zwarthandel tegen te gaan en zodat iedereen zeker kan zijn van een geldig ticket.

Kan ik mijn positie op de wachtlijst inzien?

Wanneer de wachtlijst weer is gesloten krijg je van ons een e-mail met daarop je positie op de wachtlijst. Daarna is het even afwachten: midden juni, midden juli en begin augustus worden vrijgekomen kaarten verdeeld onder de wachtlijsters.
 

Wanneer komt de vraag- en aanbodpagina online?

De vraag- en aanbodpagina is sinds maandag 8 mei weer geopend op deze website. Hier kun je accomodaties en boottickets aanbieden of vragen. Meer informatie hierover vind je hier. Er gelden wel een aantal spelregels, om het voor iedereen leuk te houden.

Kan ik een aanpassing laten doen voor mijn wachtlijst-aanmelding?

Nee, dit kan helaas niet.
Je aanmelding op de wachtlijst wordt opgeslagen met de precieze tijdcode van het moment dat je je inschreef. Deze tijdcode bepaalt je positie op de wachtlijst. 

Vanwege een overweldigend aantal reacties is de wachtlijst voor Into The Great Wide Open 2017 helaas gesloten.


 

Waar kan ik slapen tijdens het festival?

Alle plekken op Kampeerterrein Stortemelk zijn vergeven, op Kampeerterrein Lange Paal zijn nog wel wat plekken. Vouchers voor Kampeerterrein Lange Paal zijn verkrijgbaar in het verkoopkanaal op deze website. Meer informatie en tickets voor kampeerterreinen vind je hier.

Een overzicht van beschikbare huisjes, B&B's en hotels op Vlieland is te vinden op de website van VVV Vlieland

Verkoopt Into The Great Wide Open ook tickets via derden?

Nee. Om het risico op doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen zo veel mogelijk te beperken, worden er alleen tickets online verkocht via onze website. Mocht je tijdens de voorverkoop van Into The Great Wide Open geen tickets kunnen bemachtigen, koop toch je ticket(s) nooit via kanalen die niet horen bij www.intothegreatwideopen.nl. Kijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht van zwarthandelaren.

Dergelijke websites werken namelijk als volgt: vaak bieden ze kaarten al te koop aan, voordat de officiële verkoop is gestart. Ze gaan er van uit dat ze aan kaarten kunnen komen om vervolgens tegen hogere prijzen te verkopen. Die kanalen hebben echter evenveel kans als ieder ander potentiële koper, we zullen immers nooit met hen samenwerken. In veel gevallen hebben ze helemaal geen tickets en vertellen ze dat de tickets pas enkele dagen voor het festival worden geleverd door de leverancier. Onzin natuurlijk, want tickets worden na aankoop direct geleverd, digitaal. Nooit fysiek.

Facebook-profielen
Pas ook met het aanschaffen van tickets via Facebook-leden. Vaak hebben ook zij geen tickets.
Accounts van oplichters zijn globaal vaak te herkennen aan o.a.:
• Een account dat redelijk recent is aangemaakt, met weinig vrienden en nauwelijks foto's / posts.
• Het aanbieden van meerdere kaarten.
• Het account zet onder ieder bericht vrijwel dezelfde comment.

Ticketswap
Bij Ticketswap kunnen aanbieders hun tickets voor max. 120% aanbieden. Helaas biedt het aanschaffen van kaarten via Ticketswap nog geen garantie op toegang tot het evenement: het kan zijn dat er ongeldige kaarten worden aangeboden, of dat kaarten meerdere malen worden verkocht. Ticketswap kan niet controleren of aangeboden tickets geldig zijn.

Heb je er nog vragen over? Neem contact met ons op.

Tickets aanbieden & vragen

Richting het voorjaar rollen we onze service uit waarmee we officiele tickets terugkopen en weer aanbieden aan mensen op de wachtlijst. Laatstgenoemde is nog niet geopend, opgeven is nog niet mogelijk. Het hoe en wat melden we via onze kanalen. 

Zoeken jullie vrijwilligers om mee te helpen tijdens het festival?

De inschrijving voor vrijwilligers is weer geopend! Je kan je weer aanmelden als vrijwilliger voor het festival en zal hier op de website het aanmeldformulier te vinden zijn.
Een kleine greep uit de functies waarvoor we vrijwilligers zoeken:
biertjes tappen, crewcatering verzorgen, polsbandjes controleren, munten verkopen, op- en afbouw, chauffeuren.

Kan ik mijn kinderen meenemen naar het festival?

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee, kinderen van 4 t/m 17 jaar hebben een eigen ticket nodig. Deze tickets zijn nog verkrijgbaar op onze ticketpagina

Zijn er nog overnachtingsplekken op het eiland?

Jazeker, er is ruimte genoeg voor iedereen op het eiland. Alleen niet voor iedereen op de kampeerterreinen.
Kampeerterrein Stortemelk is volgeboekt, maar er kunnen altijd nog plekken vrij komen door dubbele boekingen. Houd de website van Kampeerterrein Stortemelk dus in de gaten.
Op Kampeerterrein Lange Paal zijn nog wel wat plekken. Lange Paal ligt 3 kilometer ten westen van het dorp Oost-Vlieland, midden in de bossen en duinen. (Het dorp Oost-Vlieland is het enige dorp op het eiland Vlieland.) Het is een natuurkampeerterrein waar de voorzieningen weliswaar eenvoudig, maar toereikend zijn. Sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Als je op Lange Paal wilt verblijven tijdens het festival, lees dan hier verder
Ook zijn er nog slaapplekken beschikbaar op diverse slaapboten.

Via onze Vraag- en Aanbodpagina kan je ook slaapplekken aanbieden of vragen.