• icon-menu-topbar
Word
donateur

Campingvoucher Kampeerterrein Lange Paal

Dit voucher geldt voor de overnachting van één persoon op vrijdag 1 en zaterdag 2 september op Kampeerterrein Lange Paal. Kinderen tot 4 jaar hebben geen campingvoucher nodig.
Wanneer je jonger bent dan 16 jaar dan mag je hier je tent opzetten mits je een schriftelijke toestemming van je ouders hebt. Vergeet niet om een festival-campingvoucher te kopen wanneer je je festivalticket koopt. 
Mocht je eerder willen komen of langer willen blijven, dan kun je bij aankomst op het kampeerterrein de voucher laten zien en de extra nacht(en) per pin betalen. Meer informatie is terug te vinden op het e-ticket, die je na de afronding van je bestelling in je mailbox ontvangt.
Je kunt per bestelling maximaal 4 campingvouchers voor Lange Paal afrekenen.

BlueCAMP

Afgelopen jaar kon een select groepje festivalbezoekers al overnachten in BlueCAMP op Kampeerterrein Lange Paal: een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer. BlueCAMP bestaat deze editie uit een kampement van dertig comfortabele, all-weatherproof tweepersoonstenten. Duurzaam overnachten in tenten, waarin acht versleten spijkerbroeken zijn verwerkt en een grondzeil dat voor 100% bestaat uit gerecycled materiaal. Ook de sanitaire voorzieningen op Wadveld 4 zijn ‘groen’ en bestaan uit een wasgelegenheid, diverse toiletten en douches voorzien van zonnepanelen. Verder wordt er voldoende zonne-energie opgewekt om onder andere je smartphone op te laden.

Wil je overnachten in BlueCAMP tijdens Into The Great Wide Open 2017? Bestel dan direct bij de aanschaf van festivaltickets, de BlueCamp-vouchers. De verhuurprijs van een tweepersoonstent voor 3 nachten inclusief ontbijt op vrijdag-, zaterdag en zondagochtend, bedraagt €260,-.

Er zijn 25 tenten beschikbaar op Wadveld 4 en 5 tenten op het grote veld. Slapen in BlueCAMP is alleen mogelijk in combinatie met een passe-partout ticket voor het festival.
De tenten zijn in overleg beschikbaar tot de maandagochtend, 10:00 uur.