• icon-menu-topbar
Word
donateur

Duik Into The Great Wide Open. POST bundelt het mooie rondom Into The Great Wide Open in een fysieke uitgave. Over dat wat ons beweegt en inspireert. Bestel 'm voor 10 juli en je ontvangt hem in de zomer op de deurmat. Of bestel POST hier online.

Bestel POST online

— Meer artikelen, video’s en foto’s: intothegreatwideopen.nl/post

Er komen op een later moment allicht nog een aantal kaarten vrij. Richting het voorjaar rolt de marktplaats van Into The Great Wide Open weer uit, waar mensen in een veilige omgeving kaarten kunnen aanbieden, die worden aangeboden aan de mensen in de wachtrij. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws daarover.
Koop s.v.p. geen kaarten van derden, lees hier hoe dergelijke partijen vaak te werk gaan.

Alle praktische informatie over de voorverkoop op een rij

Into The Great Wide Open 2017 vindt plaats van 31 augustus t/m 3 september. Aanstaande zaterdag 21 januari om 10.00 uur begint de voorverkoop voor de negende editie van Into The Great Wide Open via de officiële pagina: www.intothegreatwideopen.nl. Daarom zetten we alle informatie over de kaartverkoop even handig op een rij. Van campingvouchers en refreshen tot POST en BlueCAMP.

Into The Great Wide Open is voor het kinderkunstprogramma op zoek naar professionele kunstenaars(docenten), vormgevers of creatieven, die op een inspirerende manier hun verbeelding weten om te zetten in uitdagende en onderscheidende concepten en projecten voor kinderen. Centraal in het programma staat het beleven, verwonderen, ontdekken, verbeelden, onderzoeken, experimenteren, maken en spelen in de zilte buitenlucht en de natuur en openbare ruimte van Vlieland.

De poster van de achtste editie van Into The Great Wide Open is ingelijst. En de eerste schetsen voor Into The Great Wide Open 2017 staan al op papier. Daarmee is het tijd de agenda’s te trekken en een groot V L I E L A N D te krassen over de dagen 31 augustus tot en met 3 september 2017. Nu we toch bezig zijn: omcirkel gelijk zaterdag 21 januari voor de start van de voorverkoop, welke dan om 10:00 uur begint. Dat is goed nieuws. Maar er is meer. Here Comes The Summer 2017 is van 28 tot en met 30 april en de kaartverkoop daarvoor begint op 11 februari, ook om 10.00 uur.

Altrock-bassist/schrijver/boekbinder Will Carruthers (Spacemen 3, Spiritualized) geeft op zaterdagavond een voordracht uit zijn onlangs gepubliceerde boek 'Playing the Bass with Three Left Hands' in De Winkel op het Sportveld.