• icon-menu-topbar
Word
donateur

De buurman van Rob G. werkt in De Bilt, bij het KNMI.
Die man zweert bij de Noorse weerkamer, YR.
Ik vandaag ook en wel hierom:

Het regende.
Best wel lekker eigenlijk, wat frisse lucht en een dagje schaduw.

En toch ben ik - 'en velen met mij' - hartstikke blij met de vele zonuren die er bedacht zijn voor ons de komende dagen.

Ja, het wordt mooi weer dus.
En zeer behaaglijk ook, met een briesje uit de goeie hoek.

Mooi weer spelen is echt mijn ding. Vandaar dat deze weeramateur zich hier weer ’s fier meldt nu de kaarten voor Into The Great Wide Open unaniem prachtig weder vertonen. Hoe anders waren de uitzichten eerder van de week. Vele liters hemelwater zouden over het eiland worden uitgestort met een dikke wind uit de verkeerde hoek d’r bij bovendien. Pure horror.

Na alle aankondigingen van de afgelopen maanden staat nu alles op z’n plek en daarmee is vanaf vandaag het blokkenschema (pdf) voor Into The Great Wide Open 2016 beschikbaar. Het schema is niet alleen te vinden op de site, maar ook eenvoudig te bereiken via de web-app (itgwo.nl).

In samenwerking met Blue LOOP en De Waddenvereniging verrijst er op Kampeerterrein Lange Paal een BlueCamp: een camping waar tenten staan die deels gemaakt zijn van versleten spijkerbroeken. Door opmerkelijke productinnovaties waarin spijkerbroeken zijn verwerkt, wordt er minder textiel verbrand en meer kleding gerecycled.

Op donderdag 2 juni om 12.00 uur ging de wachtlijst open. Door je in te schrijven op deze wachtlijst, maakte je alsnog kans om officiële tickets voor Into The Great Wide Open 2016 te kunnen kopen. Wegens het grote aantal inschrijvingen is de wachtlijst inmiddels weer gesloten. Heb je je in kunnen schrijven? Je ontvangt binnenkort een mail met daarin jouw positie op de wachtlijst. Daar kun je gerust op wachten.

Tickets terugverkopen & aanmelden wachtlijst

Je kunt weer jouw originele tickets voor Into The Great Wide Open 2016 aanbieden aan ons. Wij kopen de tickets van je terug op drie momenten – rond midden juni, midden juli en begin augustus – zodat je zeker weet dat je je geld terugkrijgt. De vrijgekomen plekken verkopen we aan de mensen op de wachtlijst. We bieden dit op deze manier aan om zwarthandel tegen te gaan en zodat iedereen zeker kan zijn van een geldig ticket.

UPDATE: de wachtlijst is inmiddels gesloten, gezien er meer vraag is naar tickets dan dat we verwachten terug te krijgen.